Astronaute [B] + Birdt [NL]

Jan
12
2014
14:30

Huis van Gijn
Nieuwe Havn 29-30, Dordrecht
Entree: € 7,50

 

1486727_604282809631647_343921365_n

Eerste editie van de [F]luister tapijtenzaal sessies. De unieke woonkamer uit de 19e Eeuw van het Huis van Gijn is het decor voor een aantal (semi) akoestische optredens. Zeer beperkt plaats dus reserveren aanbevolen!

ASTRONAUTE is het alterego van de veelbelovende Myrthe Luyten. Myrthe Luyten is een bezige bij die al een tijdje rondzoemt in de scène rond Mad About Mountains, Isbells en Marble Sounds. Geïnspireerd door hersenspinsels, nachtelijke gesprekken en vervlogen herinneringen, weet zij haar publiek te ontroeren met fragiele fluisterfolk en een imposant stemgeluid. Warme muziek voor een koude wintermiddag.
http://www.astronaute.us/

BIRDT uit Bardt der Dennen en Janne Mansens. Van der Dennen schrijft melancholische, no-nonsense liedjes met elementen uit country-, folk-, en americana. Birdt maakt eenvoudig klinkende , dikwijls ontroerende songs waarin woord en melodie, samen met ragfijn vioolspel en samenzang niet grijpbare begrippen toch tastbaar maken. Live worden ze soms bijgestaan door Sascha Schmitt op accordeon en Gareth Davis op bass clarinet.
www.birdt.nl

join this event on Facebook

Reacties zijn gesloten.