Cancelled: Mark van Hoen (US) + Sima Kim (SK)

Jan
28
2016
20:00

Zaal 3
De Constant Rebecqueplein 20a, Den Haag
Entree: € 7.50
http://www.theateraanhetspui.nl

 

 photo Aries-0691_IMGf.jpg

Mark van Hoen: Concerts in Brussels and Den Haag are cancelled this week due to a family emergency. Apologies to all. I hope to reschedule soon…

MARK VAN HOEN (Locust)
Mark Van Hoen is een Engelse elektronische muziekkunstenaar (en was mede-oprichter van de legendarische band Seefeel). In de wereld van de elektronische muziek is hij een instituut. Volgens kenners zouden Boards Of Canada en Aphex Twin er niet zijn geweest zonder Van Hoen. Beïnvloed door het werk van Brian Eno , Tangerine Dream en de opbloeiende Engelse house/ techno scene werd van Hoen een van de piomeers van de IDM IIntelligence Dance Music) en glitch muziek. Tegenwoordig woont van Hoen in Los Angeles.

SIMA KIM
De Zuid-Koreaanse producer, DJ en muzikant Sima Kim resideert momenteel in Den Haag, al waar hij studeert aan het conservatorium. Zijn tracks worden doorspekt met vette hip-hopbeats en relaxte raps. Aan de andere kant schuwt Sima Kim het experiment niet. Z o verscheen er een prachtige split met Wouter van Veldhoven met fraaie soundscapes en drones. Op de laatste editie van Rewire liet hij zich meer van zijn harde en dansbare kant zien. Vandaag een meer Fluister(ende) set.

join this event on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *