Ochre [UK] + Hotel Neon [US] + Transtilla

Sep
21
2019
20:30

pictura
voorstraat 180, Dordrecht
Entree: € 7.50
www.pictura.nl

 

reserveren: info(at)fluister.org

Ochre [UK]
Ochre is de alias van Christopher Leary. Sinds 2001 produceert hj kwalitatieve muziek in de lijn van autechre, Boards of Canada en Funckarma. Flarden van klassieke orchestratie doorspelt met glitchy beats Geruime tijd was Ochre niet meer live te horen, maar was hij alleen bezig met studiowerk, Maar gelukkig maakt Chris afen toe een uitzondering, en laat hij deze avond set horen van onuitgebracht ambient werk.

Hotel Neon [US]
Hotel Neon is een Amerikaans trio bestaande uit Steven Kemner en de broers Michael en Andrew Tasselmyer. Samen maken ze soundscapes met meeslepende visuele projecties. Ze nemen je mee naar hun Hotel waarin je kan verdwalen, nieuwe kamers kan ontdekken of weg kan dromen. Een hotel gebouwd van laagjes gitaar en en elektronica.

Transtilla is het nieuwe project van Anne-Chris Bakker en Romke Kleefstra, die we al kennen hun samenwerking in het trio Kleefstra|Bakker|Kleefstra. Op hun eerste release voor het Duitse Opa Loka label, horen we een donkerder en zwaarder geluid dan we van KBK gewend zijn.

join this event on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *